News Ticker

Bulgarien: Comeback til Poli Genova i Stockholm

  Poli Genova synger for Bulgarien

  Efter måneders spekulation og rygter, så har BNT nu bekræftet, at Poli Genova bliver Polens repræsentant i Stockholm. Hvis navnet lyder bekendt, så skyldes det at sangerinden allerede én gang tidligere har repræsenteret Bulgarien ved Eurovision. Det skete i 2011 med ‘Na inat’, ligesom sangerinden var vært ved junior Eurovision i 2011.

  Poli repræsenterer Bulgarien i deres comeback til Eurovision, efter at landet har været ude af konkurrencen siden 2013, hvor Elitsa & Stoyan missede finalen. Sidstnævnte er i øvrigt den eneste artist, som har sendt Bulgarien i finalen til dato. Det skete i 2007 med bidraget “Voda”, som sluttede på 5. pladsen i finalen.

  Titlen på Poli’s bidrag er endnu ikke offentliggjort, men det forventes at sangen vil blive afsløret til marts.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »