News Ticker

Letland: Justs til Stockholm

    Justs Letland 2016 Justs Letland 2016 | Foto: LSM F64

    Letland har fundet deres bidrag til Eurovision 2016. Vinderen af det meget populære TV show Supernova, der løb af stablen fra starten af Februar med en serie af indledende heats og kulminerede i går med fire deltagere i en finale, bliver sendt til Stockholm i Maj. Justs Sirmais deltog med sangen ‘Heartbeat’, komponeret af Letlands vinder af Supernova fra sidste år, Aminata Savadogo. Aminata sikrede Letland en respektabel sjetteplads i 2015 med sangen ‘Love injected’.

    Du kan se Justs vindersang ‘Heartbeat’ herunder:

    Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

    Translate »