News Ticker

Australien: Dami Im skal synge i Stockholm

  Foto: SBS

  Efter sidste års flotte 5. plads til Guy Sebastian, så var der på forhånd stor spænding omkring dagens afsløring af den kunstner, som skal repræsentere Australien i årets Eurovision Song Contest. Ved en koncert i Sidney Opera House med Conchita Wurst blev det annonceret, at Dami Im skal tage den lange tur til Stockholm til maj.

  Den australske tv-station SBS havde før dagens afsløring spurgt sine læsere, hvilken artist de helst ville se på scenen i Stockholm og blandt disse navne var danske Anja Nissen, som i februar var lige ved og næsten, da hun blev nummer 2 efter Lighthouse X i Dansk Melodi Grand Prix.

  Efter 5 minutters (utålmodig) venten på SBS’s live stream på Facebook, så blev kunstneren offentliggjort på Twitter.

  Dami Im er en koreansk/australsk sangerinde. Hun er født i Sydkorea, men flyttede til Australien med sine forældre som 9-årig. Hun begyndte sin musikalske karriere som gospelsangerinde og udgav selv sit debut studiealbum i 2010. 3 år senere vandt hun X-Factor i Australien og fik en kontrakt med Sony Music. Efter sejren i X-Factor udgav hun vindersinglen ‘Alive’og efterfølgende et album med titlen ‘Dami Im’, som begge toppede hitlisterne.

  Dami Ims Eurovision-sang bliver præsenteret 11. marts.

  Watch the moment Dami Im was announced as Australia’s 2016 Eurovision artist on stage with Conchita Wurst and Guy Sebastian! #SBSEurovision

  Opslået af SBS Australia på 3. marts 2016

   

  Fra arkivet


  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »