News Ticker

Australien: Dami Im’s Sound of Silence lækket

  Australiens bidrag ‘Sound of Silence’ skulle efter planen afsløres imorgen, men allerede idag er den blevet lækket. Det er sket via siden www.itemvn.eu. Efter præsentationen er Australiens vinderodds dalet drastisk og Dami Im ligger nu til en 3. plads i Stockholm efter Sverige og Rusland.

  Den koreansk/australske sangerinde Dami Im er født i Sydkorea, men flyttede til Australien med sine forældre som 9-årig. Hun begyndte sin musikalske karriere som gospelsangerinde og udgav selv sit debut studiealbum i 2010. 3 år senere vandt hun X-Factor i Australien og fik en kontrakt med Sony Music. Efter sejren i X-Factor udgav hun vindersinglen ‘Alive’og efterfølgende et album med titlen ‘Dami Im’, som begge toppede hitlisterne.

  Dami Im er internt udvalgt af SBS og tidligere idag blev der udsendt en teaser-video, som du kan se herunder.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »