News Ticker

Spanien: 10 sange er reduceret til 3 i #Eurocasting

  Fruela | Foto: Fruela på Facebook

  #Eurocasting er navnet på Spaniens åbne Wildcard-konkurrence, som startede med 30 og nu er reduceret til 3 bidrag. Mere end 55.000 mennesker har afgivet sine stemmer i en speciel internet afstemning, som sendte 10 bidrag videre i videre i konkurrencen. Idag har har professionel jury præsenteret de 3 artister, som er klar til dyste i Eurocasting-finalen den 12. januar i Madrid. Vinderen er klar til Objetivo Eurovision, som afholdes 1. februar og som vil byde på en række af RTVE’s håndplukkede artister.

  Blandt de artister, som ikke klarede sig videre til sidste runde, er fanfavoritten Brequette, som i 2014 var meget tæt på at vinde retten til at repræsentere Spanien i København, men måtte se sig slået af Ruth Lorenzo. I Stockholm var hun på scenen sammen med Barei. Hør hendes bidrag længere nede i artiklen.

  De 3 finalister er:

  ———————————————————————————

  De 10 sange, som er stemt videre i #Eurocasting

   

  Kilde: Eurovision.tv/Wiwibloggs.com

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »