News Ticker

Tyskland: 5 finalister er klar til ‘Unser Song 2017’

  De sidste par år er det blevet til en bundplacering til Tyskland, som nu er parat med en helt ny version af deres finale “Unser Song”. 5 unge artister er klar til “Unser Song 2017”, som afholdes 9. februar og i år har man valgt at fokusere på upcoming artister. Godt 2500 unge artister deltog i udvælgelsen til finalen. Ud af de 2500 gik 33 videre til endnu en audition, hvor nedenstående 5 sangere er udvalgt:

  Axel Feige – spillede basun i skolen og har efterfølgende været del af forskellige bands. Pt. ‘Absolem Max’ og ‘Diazpora’

  Felicia Lu – deltog i den tyske version af Rising Star i 2014 og har sin egen, populære Youtube-kanal, hvor hun deler covers af kendte hits

  Helene Nissen – Har lavet musik siden hun har 12 og har Johnny Cash som sit store forbillede

  Levina – også kendt som Isabella Lueen. Har tidligere været en del af bandet Miss Terry Blue, men sprang ud som solist i 2015.

  Sadi – med det borgerlige navn Wilhelm Richter studerer på Folkwang University of Fine Arts og er kendt for sine Youtube covers.

  Unser Song 2017

  I finalen skal de 5 kunstnere fremføre sange, som er skrevet specielt til Eurovision af succesfulde tyske og internationale producere. Vinderen findes i en seerafstemning (100%), mens et ekspertpanel bestående af Lena, Tim Bendzko og Florian Silbereisen vil give feedback med henblik på at hjælpe seerne til at træffe deres valg.

  Internationale seere kan også få en slags indflydelse på udfaldet. Fans bosiddende udenfor Tyskland kan nemlig stemme via en special Eurovision app. Resultatet vil ikke blive inddraget i afstemningen, men vil blive offentliggjort, så de tyske seere får en idé om hvilke sange, der appellerer til det internationale Eurovision publikum.

  Fra arkivet

  Kilde: Wiwibloggs

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »