News Ticker

Moldova: Comeback til ‘Epic Saxguy’ og resten af Sunstroke Project

  Foto: TRM

  ‘O melodie pentru Europa’ er navnet på Moldova’s nationale udvælgelse, som i år bestod af både en semifinale og en finale. 8 bidrag deltog i årets finale, som viste sig at blive en meget tæt affære. Da fag-juryen og tv-seerne havde afgivet sine stemmer var der stemmelighed mellem Sunstroke Project og Ethno Republic & Surorile Osoianu, som begge havde modtaget 22 points. Tv-seerne havde det sidste ord og det blev således Sunstroke Project, der vandt retten til at repræsentere Moldova i Kiev med sangen ‘Hey Mamma’.

  Hvis navnet klinger bekendt, så skyldes det, at Sunstroke Project repræsenterede Moldova i 2010 sammen med Olia Tira. De sluttede på en 22. plads i finalen med ‘Run Away’, og er efterfølgende nærmest blevet et kultfænomen. Der ligger bl.a. en 10 timer lang version af Epic Sax guy på Youtube. Se nederst i artiklen.

  Fra arkivet

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »