News Ticker

Kroatien: Jacques Houdek præsenterer ‘My Song’

  Foto: Damian Fiket

  Årets kroatiske bidrag synges af Jacques Houdek, som har forsøgt sig i den kroatiske udvælgelse hele 6 gange tidligere. I år er han internt valgt af den kroatiske tv-station HRT. Sangen hedder ‘My Friend’ og er skrevet af Houdek, Siniša Reljić, Tony Malm, Ines Prajo, Arijana Kunštek og Fabrizio Laucella.

  Den 35-årige kroatiske sanger debuterede i Dora i 2002 med “Carolija” (“Magic”) og blev efterfølgende et kendt navn i Kroatien. I 2011 var han tæt på sejren, da han stod overfor Daria Kinzer i finalen og fremførte vindersangen “Lahor”.  Daria vandt dog seerafstemningen og endte med at repræsentere Kroatien med den engelske version “Celebrate” i Düsseldorf.

  Det er første gang at et kroatisk bidrag synges på andre sprog end kroatisk og engelsk. ‘My Friend’ synes nemlig på både engelsk og italiensk. Lyt til sangen herunder:

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »