News Ticker

Australien: X Factor-vinder Isaiah Firebrace synger ‘Don’t come easy’

  Den australske tv-station SBS har her til morgen afsløret, at Isaiah Firebrace vil repræsentere Australien ved Eurovision Song Contest.

  Rygterne talte sandt. Isaiah Firebrace skal gå i fodsporene på Dami Im og repræsentere de australske farver i Kiev med sangen ’Don’t come easy’.

  17-årige Isaiah vandt sidste år X Factor Australia og fik efterfølgende international succes med singlen ‘It’s Gotta Be You’, som bl.a. solgte til platin i Sverige og var på hitlisterne i mere end 15 lande, herunder Danmark, Norge, Sweden, Canada, USA og Australien.

  ’Don’t Come Easy’ er skrevet til Isaiah af duoen David Musumeci og Anthony Egizii fra DNA Songs, som også skrev Dami Im’s Eurovision-hit ‘Sound of Silence’, der vandt den prestigefyldte Marcel Bezençon Composers Award.

  Isaiah er stolt over at skulle repræsentere Australien:

  I’m so proud to be representing Australia as our entrant for the Eurovision Song Contest 2017. Even though it has been a dream of mine, never did I think for one minute it would be a possibility. To be able to share this news with my family and friends is unbelievable. I can’t wait to go to the Ukraine to perform ‘Don’t Come Easy’.  I will make Australia proud. Thank you to SBS and my label Sony for believing in me and giving me the opportunity of a lifetime

  Isaiah bliver den 3. australske artist efter Dami Im’s 2. plads i 2016 og Guy Sebastians 5. Plads I 2015.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »