News Ticker

Belgien: Blanche’s bidrag ‘City Lights’ lækket på Spotify

  Ellie Delvaux repræsenterer Belgien i Kiev | Foto: RTBF

  Voice Belgique-stjernen Ellie Delvaux, nu kendt under kunstnernavnet Blanche, er klar til at repræsentere Begien i Eurovision Song Contest 2017 med sangen ‘City Lights’. Sangen skulle efter planen først afsløres idag kl. 11.30, men allerede nu kan den altså høres på Spotify.

  Læs også: Belgien: Ellie Delvaux fra ‘The Voice Belgique’ klar til Kiev

  De 2 seneste år er Belgien sluttet i Top 10 med Loic Nottet og Laura Tesoro, og det lader til at Begien meget vel kan gentage succesen i Kiev. Både fans og bookmakere har reageret meget positivt på Blanche, og oddsene er siden i går aftes, hvor sangen blev lækket, faldet fra omkring odds 100 og til omkring odds 6.

  Opdateret kl. 11.36 med officiel musikvideo:

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »