News Ticker

Belgien: Blanche anklages for plagiat med ‘City Lights’

  Blanche vs. Alexe Gaudreault

  Tirsdag aften blev Blanche’s bidrag ‘City of Lights’ lækket på Spotify og sendte straks Belgien til tops hos diverse bookmakere. Den populære sang har ligeledes vist sig som et stort hit hos mange fans, som har den i toppen af deres afstemninger og videoer.

  Nu lader det dog til at Belgiens vej til Kiev ikke bliver helt uden problemer. Flere Eurovision-sider skriver i dag om de plagiatanklager, bidraget i øjeblikket står overfor. Sangen, som ‘City Lights’ skulle have fundet lidt for meget inspiration i, er Alexe Gaudreault’s ‘Éclat’. Det skriver bl.a. den græske side www.oikotimes.com, som finder store lighedspunkter mellem de 2 sange. Det samme gør mange fans i diverse Eurovision-grupper på Facebook, hvor sangenes ligheder flittigt diskuteres.

  Hør de 2 sange herunder og døm selv:

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »