News Ticker

Eurovision Song Contest 2018 afholdes i Lissabon

  Foto: Eurovision.tv

  Det er 2 dage siden Portugal vandt sin allerførste sejr nogensinde i Eurovision song Contest siden debuten i 1964. Men allerede idag bekræfter den portugisiske tv-station RTP, at Lissabon bliver næste års værtsby,

  Det blev endvidere afsløret, at MEO Arena potentielt kan blive næste års arena. MEO Arena, som kan rumme op til 20.000 tilskuere og Portugals største, blev opført i 1998 til Lisbon World Exposition og har siden da lagt rammer til en række store sports-events, bl.a. fodbold og wrestling samt MTV Europe Music Awards i 2005.

  Den officielle budrunde er dog endnu ikke gået i gang.

  Book dit hotel nu!

  Fra det øjeblik et land har vundet Eurovision, går priserne kun i én retning.”We’re going up, up, up”.

  Så hvis du overvejer at besøge Lissabon til næste års konkurrence, så book dit værelse allerede nu. Det bliver kun dyrere, når først datoerne er bekræftet.

  På hotelsider som booking.com og hotels.com kan du på mange hoteller booke dit værelse/lejlighed uden forudbetaling og dermed annullere, uden det koster dig en krone, hvis du finder ud af, at du ikke skal afsted alligevel, eller du finder et bedre overnatningssted.

  Du kan derfor booke de perioder, der kan være aktuelle for konkurrencen. Hvis du planlægger at besøge Lissabon 1 uge op til Eurovision, så book f.eks. i perioderne fra 6. – 13. maj, 13.- 20. maj og 20. – 27. maj 2018.

  Husk at kigge efter, om der gælder “specielle vilkår” for værelset. Det kan for eksempel betyde, at du bliver opkrævet en del af prisen allerede ved booking.

  Eurovision.tv offentliggør normalt i løbet af foråret, forud for Eurovision Song Contest, værelser på de officielle Eurovision-hoteller.

  Her plejer priserne dog at ligge noget højere end, det man selv kan finde hoteller og lejligheder til, hvis man vel og mærke er tidligt ude.

  Der skulle ifølge vores info, være stor chance for at MEO-arena løber af med værtsrollen. Derfor kan man evt. kigge efter overnatning nær MEO eller med offentlig transport tæt på. Hvis du skriver “Meo Arena” som destination og sorterer dine resultater på “afstand fra vartegnet” (på booking.com), vil du få vist de hoteller, der ligger tættest på MEO arena, først.

   

   

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »