News Ticker

Rusland vinder Junior Eurovision Song Contest 2017

  16 bidrag fra Europa og Australien dystede her til eftermiddag om titlen som vinder af den 15. udgave af Junior Eurovision Song Contest. Efter en spændende afstemning, så sluttede Rusland øverst på sejrsskamlen tæt forfulgt at værtsnationen Georgien. Vindersangen hedder ‘Wings’ og fremføres af Polina Bogusevich.

  Georgien’s nationale tv-station GPB var værter for showet, som blev afholdt i det moderne Olympic Palace i Tbilisi med plads til 4000 mennesker. 

  Efter uddelingen af jurystemmer var Georgien i front, men med en lav placering i online-afstemningen, så blev Georgien’s ‘Voice of the Heart’ altså henvist til 2. pladsen, mens Australien snuppede 3.pladsen. I øvrigt så blev det Holland, som fik flest stemmer i online-afstemningen.

  Juryafstemning

  Onlineafstemning

   

  For første gang i historien havde fans fra hele verden mulighed for at streame showet og stemme på deres favorit sang. Det fik imidlertid afstemningen efter showet til at gå ned og en masse frustrerede fans til at skrive på konkurrencens Facebook-side, se herunder:

  Se hele showet her:

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »