Ungarn: Bliv det 5. jurymedlem i A Dal – Download den officielle app

Imorgen sendes første del af A Dal 2018 og DU kan være det 5. jurymedlem i showet – uanset, hvor du befinder dig i verden, og uanset om du er ungarsk statsborger eller ej.

MTVA har udviklet appen “A Dal 2018”, som du kan downloade til din mobil – IOS eller Android, og fra den vurdere sangene i showet.

Advertisement

Når du har downloadet app’en skal du du registrere dig. Det gøres nemt via Facebook-knappen i app’en. Under showet kan du tildele hvert bidrag en score fra 1 til 10, mens de optræder.

Under afstemningen vil de 4 jurymedlemmer afsløre deres stemmer:  Karoly Frenreisz, Misi Mezo, Judit Schell og Miklos Both udgør den 4-mand store jury. Gennemsnittet af app-stemmerne lægges til og tæller som den 5. jury.

Læs også: Ungarn: Hør de 30 sange, som dyster i A Dal 2018

I hver af de indledende 3 heats går 5 sange direkte videre til semifinalerne baseret på ovenstående afstemnings-metode. De sidste 5 sange skal igennem endnu en afstemningsrunde, hvori du kan sende en stemme til én af de tilbageværende 5 sange. Enten via app’en eller via sms. App’en er gratis at stemme fra, mens sms-stemmer koster det samme, som det ville koste at sende en sms til en ven i Ungarn.

Med app’en kan du både “rate” sangene i de 3 indledende heats, i de 2 semifinaler samt stemme på din favoritsang i finalen.

Du kan se første del af A Dal 2018 imorgen aften kl. 20.30 via MTVA’s officielle website her.

A Dal 2018, 1. heat

Ceasefire X – Satellites
Fourtissimo – Kisnyuszi a kalapban
Gabi Knoll – Nobody To Die For
Leander Kills – Nem szól harang
LivingRoom – Kirakat élet
Noémo – Levegőt!
Patikadomb – Jó szelet!
Tamás Vastag – Ne hagyj reményt
Viktor Király – Budapest Girl
Zsolt Süle – Zöld a május

Du kan høre årets A Dal-sange herunder:

*ikke alle sange er i playlisten.