News Ticker

Irland: Britain’s Got Talent-deltager Ryan O’Shaughnessy til Lissabon?

  Opdateret 31.01.2018

  Den tidligere Britain’s Got Talent finalist og Voice of Ireland deltager Ryan O’Shaughnessy er nu bekræftet som Irlands artist ved Eurovision Song Contest 2018. Han skal synge balladen ‘Together’, som er skrevet af Mark Halpin, Mark Caplice, Laura Elizabeth Hughes og O’Shaughnessy selv.

  “As one of three songwriters on Together, I’m delighted it has been chosen to represent Ireland in Eurovision 2018, and on top of that, to be asked to perform for my country is an absolute honour,” siger Ryan.

  Sangen er blevet til i samarbejde med The Nucleus, et nyt irsk sangskriverteam grundlagt af Hamlet Sweeney og ifølge Ryan så kan vi se frem til en sang og optræden, hvis lige vi ikke har set siden The Rock n’ Roll-kids-dagene.

  “I plan on doing Ireland proud by bringing a song and performance to Eurovision that we haven’t seen since the days of Rock and Roll Kids.”

  “Last year’s winning song from Salvador Sobral was a beautiful, melodic piece, and I think it may have carved the way for the Eurovision to revert back to being a song contest where true songs can flourish. I can’t wait to get onto that stage and perform an honest piece for millions of people”

  —–

  Spekulationerne får i øjeblikket frit løb, mens vi venter på, at Irland annoncerer deres artist til Lissabon. I en artikel i den irske avis The Sun fremgår det, at på trods af tidligere rygter, så er Sex Pistols sanger Johnny Rotten angiveligt ikke årets irske artist. RTE’s ledelse mener – ifølge The sun – ikke at Ryan er den rigtige til årets konkurrence, idet man i år går “back to basics”.

  Et andet navn, som også har været fremme, er duoen Heathers. Ifølge The Sun’s kilder, så skulle RTE angiveligt ikke have været tilfredse med duoens egen sang, og ville have dem til at synge en sang af en anden sangskriver. Det sagde duoen imidlertid nej til.

  Seneste rygte går på Britain’s Got Talent-finalisten Ryan O’Shaughnessy, som på sin Twitter-profil her til aften afslører, at han har “a big announcement tomorrw”. Er det mon annonceringen af Ryan O’Shaughnessy som Irlands artist?

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Leave a comment

  Your email address will not be published.


  *


  Translate »