News Ticker

Program: Aalborg tæller ned til Melodi Grand Prix 2018 med masser af spændende events

  Aalborg disker op med et sandt overflødighedshorn af events i forbindelse med Melodi Grand Prix 2018 og børnenes MGP 2018 ugen efter. Se hele programmet her.

  I anledning af at Aalborg er årets grandprix-by, opstilles en portal med et ur, så du kan følge nedtællingen til dagene, hvor de to storslåede shows løber af stablen i Gigantium. Midtbyens gader og butikker udsmykkes med grandprix-pynt og Grandprix-bussen kører på forskellige ruter rundt i byen og vil være pyntet med diskokugler og festlige farver, ligesom bussen vil blæse gamle grandprix-slagere ud af højtaleren for fulde gardiner.

  Du kan se det fulde program herunder og se frem til bl.a. Grand Prix bagedyst med Liv Martine, som vandt DR’s Den store bagedyst 2015, Grand Prix quizzer- og karaoke samt masser af fester med festlige og farverige Grand Prix-drinks – og muligheden for at vinde billetter til Gigantium.

  17. januar – 2. februar

  Den Store Grand Prix Bagedyst i Shoppen – indsend dit bud på en ægte MGP-kage Slip dine kreative bageevner løs og kom med dit bud på en MGP-kage. Som optakt til grandprixet afvikler Shoppen Aalborg, i samarbejde med Liv Martine (tidligere vinder af DR’s Den store bagedyst), en bagekonkurrence fra den 17. januar – 2. februar. Ælt, form og rul og indsend så et billede af din færdige konditor-kreation til konkurrencen. På baggrund af de indsendte kagebilleder udvælger Liv 5-10 deltagere, der ryger direkte videre til den store bagedyst-finale i Shoppen Aalborg lørdag den 10. februar. Finalisterne medbringer her et eksemplar af deres bud på en MGP-kage, som dommer Liv Martine skal smage på, inden hun kårer vinderkagen, ligesom der også vil være smagsprøver til alle fremmødte. Vinderen af konkurrencen tildeles to billetter til børnenes MGP i Gigantium lørdag den 17. februar. Klar, parat, bag!

  19. januar – 3. februar

  Auktion på Lauritz.com – I anledning af grandprixet afholder Lauritz.com en auktion på en eksklusiv grandprix-pakke, som består af intet mindre end to billetter til det eftertragtede show i Gigantium den 10. februar, overnatning på hotel Comwell Hvide Hus, en udsøgt middag på Restaurant Pingvin samt VIP-bord på Heidi’s Bier Bar.

  22. januar – 7. februar

  MGP Quiz på Aalborg Hovedbibliotek – MGP afholdes i Aalborg i år, og det skal fejres! Derfor kigger vi tilbage på de sidste fem års MGP – hvem deltog ved showet? Hvilke sange vandt? Hvad for noget tøj havde vinderne på? Hvem var værter? Kig forbi hovedbiblioteket og quiz med! Måske det er dig, der i sidste ende løber af sted med præmien, som lyder på to billetter til showet i Gigantium den 17. februar.

  25. januar – 8. februar

  Gin Prix på LA Bar i Jomfru Ane Gade – LA Bar er specialister i gin. Det markeres med Gin Prix, hvor du kan købe fire luksusgin med tonicvand til 150 kr. Du kan være med til at stemme på din egen favorit! Den 8. februar kåres årets vindergin ved stemmeoptælling, og dagen derpå trækker værterne af DMGP-showet en vinder af fem drinks med vinderginen. Derudover vil der blive trukket en vinder af to billetter til det store show den 10. februar. Alt offentliggøres den 8. februar på LA Bars’ Facebook-side.

  26. januar

  ’Grand Prix samler alle’ – Fest for tre skoler i Aalborg Øst; Tornhøjskolen, Mellervangskolen og Herningvej Skole (kl. 15.30-18.30) Så er det tid til, at børnene kridter danseskoene og medbringer masser af højt humør, når Tornhøjskolen, Mellervangskolen og Herningvej Skole slår dørene op til et brag af en fest fredag den 26. januar i Tornhøjhallen. De tre skoler i Aalborg Øst hylder MGP og har i fællesskab med Projekt 9220 fået stablet en sand grandprix-fest på benene for eleverne i 0.-6. klasse. Eftermiddagen vil være fuld af dans, sang samt sjove konkurrencer, ligesom MGP-stjernerne, Lærke samt Froja & Sarah, giver koncert på hallens scene. P4 Nordjylland sender live fra festen mellem kl. 16-18.

  26. januar – 18. februar

  De Syngende Grand Prix Træer – Besøg De Syngende Træer og kom i den helt rette grandprix-stemning, inden de to shows løber af stablen den 10. og 17. februar. Fra den 26. januar vil træerne i Kildeparken være udsmykket med grandprix-pynt og afspille grandprix-hits sunget af alle vinderne af Dansk Melodi Grand Prix gennem tiden.

  31. januar

  Lyttelounge på Morsø Folkebibliotek (kl. 15.00-17.00) – Tag med de musiktossede bibliotekarer, Brian og Peter, på en oplevelsesrig rejse ind i det danske Melodi Grand Prix’ omtumlede historie fyldt med evergreens og musikalske løjerligheder. De to værter vil sørge for masser af grandprix-melodier i hyggelige rammer samt en forfriskning, ligesom du på dagen har mulighed for at vinde billetter til årets Melodi Grand Prix i Gigantium den 17. februar. Skynd dig at tilmelde dig – arrangementet er gratis.

  1. februar – 17. februar

  Snowglobe i Shoppen – ta’ en festlig grandprix-selfie Besøg den store grandprix-snowglobe på torvet i Shoppen og tag din bedste grandprix-selfie. Del dit billede med de dertilhørende hashtags #shoppenaalborg samt #melodigrandprix2018 inden torsdag den 8. februar og du er med i konkurrencen om to billetter til DMGP i Gigantium lørdag den 10. februar. I anledning af grandprixet vil snowgloben være udsmykket med både diskokugler, konfetti samt oppustelige mikrofonballoner.

  1. februar

  ’Grand Prix samler alle’  Fest for personer med særlige behov på Skovsgård Hotel (kl. 15.00-18.00) Skovsgård Hotel slår dørene op til en storslået grandprix-fest for personer med særlige behov, hvor ingen ringere end Johnny Hansen fra Kandis samt bandet Cats med den tidligere DMGP-deltager, Ida Lohmann, lægger vejen forbi til livemusik og autografskrivning. Eftermiddagen byder derudover på en lang række festlige indslag såsom kåring af bedste grandprix-udklædning, rød løber samt en pressefotograf, der står klar til at tage billeder.

  2. februar

  Aalborg Hovedbibliotek inviterer til MGP-dag med Lærke fra MGP 2016 (kl. 08.30-11.00 og kl. 11.1513.45) – Går du i 3. eller 4. klasse i Aalborg, og er du stor MGP-fan? Så må du ikke gå glip af den store grandprix-dag på hovedbiblioteket i Aalborg. Mød en lang række personligheder, der alle har eller tidligere har haft en tilknytning til MGP. På dagen vil børnene blandt andet møde vinderen af MGP 2016, Lærke, fra duoen Ida & Lærke, som hittede med nummeret Bar’ for vildt, samt MGP-sangskriveren Thomas Høgsted. De vil fortælle om, hvordan det er at være med i MGP, ligesom de vil uddele gode råd til dem, der måske går med tanken om selv at stille op. Arrangementet er forbeholdt 3. og 4. klasser i Aalborg.

  2. februar – 10. februar

  Grand Prix Cocktails i Jomfru Ane Gade – For at hylde Aalborg som årets grandprix-by serverer en lang række af Jomfru Ane Gades diskoteker og barer unikke cocktails, der alle er tilsat smagen af grandprix-hits – ergo er der al mulig grund til at begive sig ud i en pubcrawl! Alle cocktails prøvesmages af en jury, som efterfølgende kårer den bedste drink. Vindercocktailen bliver serveret til reduceret pris resten af februar. Følgende steder langer i denne uge grandprix-cocktails over bardisken: – Andy’s m. Cliche Love Song – Den Nordiske Ambassade m. Vi maler byen rød – Guldhornene m. Boom Boom – Hornsleth m. Disco Tango – Fabrikken m. Smuk som et stjerneskud – Heidi’s Bier Bar m. To lys på et bord – LA Bar m. Der står et billede af dig på mit bord – Sprutten m. Skibet skal sejle i nat.

  5. februar

  Uddeling af 1000 cykelovertræk og rundstykker ved Kennedy Arkaden (kl. 07.15) – Aalborg Kongres & Kultur Center skyder mandag morgen grandprix-ugen i gang og uddeler i denne forbindelse 1000 MGP-dekorerede sædeovertræk til byens cyklister samt rundstykker ved Kennedy Arkaden, som kan nydes til lyden af grandprix-hits. (Susanne Kabel: 99355574 / sk@akkc.dk)

  5. februar – 17. februar

  Sallings facade lyser i MGP-farver – Salling følger trop, når den store grandprix-uge skydes i gang, og markerer dette ved at lyse shoppingcentrets kæmpemæssige facade op i grandprix-farver i hele grandprix-perioden.

  7. februar

  Melodi Grand Prix Bingo på Heidi’s Bier Bar i Jomfru Ane Gade (kl. 21.00-23.00) – I anledning af melodigrandprixet er Heidi’s Bier Bar, som hver onsdag afholder Rock ’n’ Bingo, vært for et slag Grand Prix Bingo, hvor du kan vinde fede præmier. Aftenen byder desuden på grandprix-hits i lange baner, så der er masser af gode grunde til at møde op!

  Melodi Grand Prix Quiz på Guldhornene i Jomfru Ane Gade (kl. 21.00-23.000 ) – Ligesom Heidi’s Bier Bar hylder Guldhornene grandprixet i form af en grandprix-quiz, hvor alle spørgsmål vil tage udgangspunkt i højdepunkter fra Dansk Melodi Grand Prix. Vært og quizmaster er ingen ringere end et af medlemmerne fra den officielle grandprix-fanklub, så aftenen vil med garanti komme til at emme af melodigrandprix.

  8. februar

  Mageløse Melodi Grand Prix på Aalborg Hovedbibliotek (kl. 19.00-20.15) – Kom med til et interessant og anderledes foredrag, når journalist og grandprix-ekspert, Johann Sørensen, gæster Aalborg Hovedbibliotek. Aftenens helt store samtaleemne vil være melodigrandprixet, nærmere bestemt grandprixets mageløse evne til at samle folk i en tid, hvor verdenskonflikter og politiske beslutninger distancerer os fra hinanden. Skynd dig at tilmelde dig – arrangementet er gratis!

  Melodi Grand Prix Kahoot Quiz på Fabrikken i Jomfru Ane Gade (kl. 21.00) – Test din grandprix-paratviden, når Fabrikken afholder Kahoot Quiz, hvor alle spørgsmål vil centrere sig om Dansk Melodi Grand Prix. Du skal altså være en habil grandprix-nørd for at trække dig sejrrigt ud af quizzen. Til gengæld kan aftenens vinder se frem til at modtage to billetter til showet i Gigantium lørdag den 10. februar.

  Melodi Grand Prix Bier Pong-turnering på Heidi’s Bier Bar (kl. 21.00) – I anledning af Dansk Melodi Grand Prix afholder Heidi’s Bier Bar en storslået beer pong-turnering, hvor førstepræmien lyder på ikke blot en, men hele to billetter til det eftertragtede show i Gigantium den 10. februar.

  Grandprix Pre-Party på Hornsleth i Jomfru Ane Gade – Hornsleth Bar er vært for årets pre-party, hvor alle implicerede i DMGP samt pressen får rig mulighed for at udforske kunstnerens unikke og provokerende univers. Fra kl. 23 åbnes festen for alle øvrige festglade personer, og med nogle af byens mest velsmagende cocktails på drinkskortet er der lagt i kakkelovnen til en yderst munter aften. Festen er kun forbeholdt DMGP-implicerede frem til kl. 23.

  8. – 17. februar

  Grandprix-bus kører rundt i Aalborg – fyldt med pynt og grandprix-musik i højtalerne – I dagene mellem DMGP og MGP kan du komme med på en unik bustur, når den pompøse grandprix-bus slippes løs i Aalborgs gader. Grandprix-bussen kører på forskellige ruter rundt i byen og vil være pyntet med diskokugler og festlige farver, ligesom bussen vil blæse gamle grandprix-slagere ud af højtaleren for fulde gardiner.

  9. februar

  DMGP-musik og softdrink-servering på Aalborg Busterminal med NT og DJ Kongerslev (kl. 14.00-16.00) – Aalborg Busterminal og NT varmer op til Dansk Melodi Grand Prix og byder dagen før det store show på både softdrinks og grandprix-musik i Kennedy Arkaden, hvor også den festglade DJ Kongerslev lægger vejen forbi.

  ”Grand Prix samler alle”: Fest for hjemløse i Kirkens Korshærs varmestue (kl. 16.00-18.00) – Kirkens Korshær åbner dørene og inviterer indenfor til en sand grandprix-fest for Aalborgs hjemløse. Eftermiddagen byder blandt andet på livemusik med den garvede grandprix-deltager, Helge Engelbrecht, som har deltaget i Dansk Melodi Grand Prix hele fire gange, og P4 Nordjylland sender live fra festen.

  Fastelavnsfest i Salling (16.30 – 17.30) – Solister møder fans i Salling, Aalborg. Solisterne er inviteret til at møde Grand Prix fans i byen ved et fastelavnsarrangement.

  Karaoke Grand Prix Edition på Fabrikken i Jomfru Ane Gade (kl. 22.00) – Kom og skrål med på alle de kendte grandprix-hits, når Fabrikken danner rammen for Grand Prix Karaoke.

  10. februar

  Aalborg midtby flager for DMGP – Aalborg er stolt af at være årets grandprix-by, og for at fejre dette flager Aalborg midtby på dagen for årets DMGP.

  Finale – kåring af årets MGP-kage med Liv Martine som dommer (kl. 13.00) Kom med til den store bagedystfinale, når Shoppen Aalborg danner rammen for kåringen af årets MGPkage. Til finalearrangementet kan du møde Liv Martine (vinder af DR’s Den store bagedyst 2015), som skal agere dommer og bedømme samt kåre vinderkagen, ligesom du selv får mulighed for at prøvesmage finalisternes mesterværker.

  Melodi Grand Prix Yoga i YOGA HUSET Aalborg (kl. 16.00-17.30) –  YOGA HUSET Aalborg hylder Dansk Melodi Grand Prix og inviterer dagen derpå til grandprix-yoga. Find din indre glamour-yogi frem, medbring glimmermåtten og tag del i en sjov og anderledes yogatime til lyden af klassiske grandprix-slagere.

  Dansk Melodi Grand Prix sendes live på storskærm på Heidi’s Bier Bar (kl. 20.00) – På selve grandprix-aftenen blænder Heidi’s Bier Bar op for et festligt storskærmsarrangement, hvor der både vil være rigeligt med snacks på bordene samt kold øl i hanerne.

  Melodi Grand Prix livemusik på Andy’s i Jomfru Ane Gade (kl. 21.00 / livemusik fra kl. 23.00) Er du til livemusik i festlige omgivelser, bliver du simpelthen nødt til at aflægge Andy’s besøg denne lørdag aften. I anledning af Dansk Melodi Grand Prix vil musikerens optræden tage udgangspunkt i grandprixklassikere. Der er Happy Hour mellem kl. 21-23, hvor du kan nyde to af husets cocktails til én drinks pris. Desuden vil Andy’s have tilbud på månedens cocktail til 60 kr., som lyder på en drinkfortolkning af Bashims grandprix-hit Cliche Love Song.

  Melodi Grand Prix klassikere hele natten på Fabrikken i Jomfru Ane Gade (kl. 23.00) Fabrikken spiller op til en sand fest fuld af grandprix-musik. For at hylde Dansk Melodi Grand Prix vil Fabrikkens dj denne aften blæse massevis af grandprix-klassikere ud af højtaleren, mens du nyder drinkfortolkningen af Smuk som et stjerneskud.

  Grandprix-afterparty på Heidi’s Bier Bar efter Grand Prix-finalen i Gigantium: Efter det store grandprix-show i Gigantium inviterer Heidi’s Bier Bar indenfor til et festligt afterparty, hvor aftenens musik og drinks kommer til at emme af grandprix.

  17. februar

  Melodi Grand Prix sendes (Børnenes MGP) live i kedelhallen i Nordkraft (kl. 20.00) Er du en af dem, som ikke nåede at få fingrene i de eftertragtede billetter til børnenes MGP i Gigantium den 17. februar? Fortvivl ikke! Kedelhallen i Nordkraft slår nemlig lørdag aften kl. 18 dørene op for et storskærmsarrangement, hvor du og din familie kvit og frit kan se showet live i selskab med andre grandprix-entusiaster. Ønsker du at kombinere festlighederne med et velsmagende måltid, kan du, mod bestilling, få stillet sulten hos Azzurra Nordkraft, som byder på spisning kl. 18.30. Tilmelding kan ske via www.nordkraft.dk.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Leave a comment

  Your email address will not be published.


  *


  Translate »