News Ticker

Vores bud på en vinder af Melodi Grand Prix 2018

  Foto: good-evening-europe.dk

  Vi har været i Aalborg siden torsdag og i dag fik vi endelig mulighed for at se de 10 artister folde sig ud på scenen i Gigantium. Det helt overordnede indtryk heroppe er, at DR i år har sammensat et fantastisk show med en lang række stærke bidrag fremført af virkelig stærke artister.

  Vi har forud for generalprøven både kigget på, hvad bookmakerne spår, hvad antallet Spotify-afspilninger peger på, samt hvem der har vundet vores afstemning her på Good Evening Europe. Alle 3 kilder peger på ét navn: Den populære viking med kunstner- og efternavnet Rasmussen!

  Baseret på hvad vi har set i Gigantium idag, vil vi også give vores bud, hvordan Superfinalen kommer til at se ud og hvem, der ender med at løbe med sejren i aften.

  Mette

  Jeg har fra første gennemlytning haft Rasmussen som favorit og efter at have set det færdige show idag, så bliver der ikke pillet ved den rolle. Et storstilet og flot vikingeinspireret show med bølger, sejl, kappeklædte dansere og en episk slutning med sne, der falder fra loftet. Alt i alt et spektakulært show og et stærkt bidrag.

  Anna skiller sig ud med et simpelt, men effektivt show, et stærkt omkvæd og en virkelig charmerende optræden fra årets yngste deltager. Lise Cabble-lyden er genkendelig og den søde, simple sang, tror jeg, vil appellere til både tv-seere og jury.

  Albin starter som nr. 10 i feltet. Alene den placering burde give et hint om om at “Music for the Road” har en god chance for at avancere til Superfinalen. Kombineret med en stærk og moderne sang, et flot show med moderne effekter og en god vokal fra Albin, så tror jeg på at Albin også snupper en plads i Superfinalen.

  1. Rasmussen
  2. Anna
  3. Albin

  Jeg fik desværre ikke plads til Sandra og CARLSEN, som ville være mine 2 øvrige bud på superfinalister, men de er TÆT på.

  Sandra leverede umiddelbart den sang, som gjorde størst indtryk hos mig under generalprøven. Men en lidt nervøs vokal, særligt i starten, gjorde at jeg ikke har hende med i Top 3.

  CARLSEN har hele vejen igennem været blandt mine favoritter med en dejlig popsang og et virkelig i ørefaldende omkvæd, men jeg er usikker på om trioen vil score højt nok hos juryen til en Superfinale.

  Michael

  1. Rasmussen
  2. Anna
  3. Albin

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Leave a comment

  Your email address will not be published.


  *


  Translate »