News Ticker

Kroatien: Franka Batelić og sangen ‘Crazy’ valgt internt

  Franka Batelić er i dag offentliggjort som Kroatiens artist til Lissabon. Franka er valgt internt og skal synge ‘Crazy’ skrevet af  Branimir Mihaljević og Franka selv. Den 25-årige sangerinde er stolt over at være blevet valgt og fortæller at Eurovision er en livslang drøm for hende:

  When I was two, holding a remote control instead of a mike, I was standing in front of our TV set, blundering through Tony Cetinski’s Nek ti bude ljubav sva when he represented Croatia at Eurovision 1994. I gushed to my mother and father, saying: Aka do the same, do the same!’ That little girl inside me never stopped dreaming and now that dream is coming true! I will represent the Croatian Radiotelevision and the Republic of Croatia on Eurovision. I would like to thank the Croatian Radiotelevision for inviting me and trusting me. My team and I are aware of the responsibility that this contest requires and we are ready to take on this challenge. We will do our utmost to represent Croatia in the best possible light in Portugal in May.

  Om Franka

  Franka Batelić blev født i Rijeka i Kroatien i 1992. Den talentfulde sanger og sangskriver vandt den første udgave af talentshowet ‘Showtime’ og har desuden tidligere deltaget i den kroatiske udvælgelse Dora.

  Franka har modtaget adskillige priser i løbet af karrieren og udgivet talrige hit singler i Kroatien.

  Fra arkivet

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Leave a comment

  Your email address will not be published.


  *


  Translate »