News Ticker

#melfest interview med Mendez: “The Chorus is crazy, it’s a smack in the face”

Foto: Mette Christensen / Good-evening-europe.dk

Under prøverne fik vi os en snak med den charmerende svensk/chilenske sanger Mendez, tidligere DJ Mendez, med det borgerlige navn Leopoldo Jorge Méndez Alcayaga. Mendez har tidligere danset for Chippendales og Britney Spears og fik sit store gennembrud som sanger i 1999 med sangen ‘Razor Tongue’. I 2002 sluttede han på 2. pladsen i Melodifestivalen med ‘Adrenaline’ og vendte tilbage året efter med ‘Carnaval’. Han har haft en lang række hits både i Sverige og Danmark, men også på Verdensplan. Senest har Mendez været stjerne i sin egen reality-serie i Chile. Nu er han klar til Melodifestivalen med “Everyday”.

Mendez, som pt. bor i Chile, taler bl.a. om det at vende tilbage til Melodifestivalen efter 15 år. Om hvad han savner – og ikke savner – ved Sverige og om hvordan “Everyday” blev til.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »