News Ticker

LIVE! Melfest 2018: Galleri – Eksklusiv velkomstfest på Rådhuset i Stockholm

Foto: Morten Kaiser / www.good-evening-europe.dk

Salen er tidligere blevet brugt til overrækkelse af Nobelprisen og til Eurovision Allocation Draw, og igår aftes dannede Stadshuset, Stockholms smukke rådhus, så rammerne for en eksklusiv velkomstfest med rød løber og middag i smukke omgivelser.

Fra klokken 20.00 kom finalisterne i årets Melodifestivalen ind på den røde løber og kunne herefter sætte sig til bords i den smukke sal i Stadshuset. Udover at nyde en eksklusiv middag med deres familie, så kunne deltagerne desuden lytte til taler fra Stockholms borgmester og fra Melfest-generalen Christer Björkman. Under spisningen var der underholdning fra den svenske jazz- og popsanger Linnea Henriksson, som blev nr. 4 i Idol i 2010.

Galleri

Fotograf: Morten Kaiser/www.good-evening-europe.dk

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »