News Ticker

Bulgarien: Gruppen Equinox synger Bones – med dansk islæt!

Her til morgen blev én af årets mest ventede bidrag afsløret. Efter samarbejdet med Symphonix International og sidste års flotte 2. plads til Kristian Kostov og “Beautiful Mess”, så har forventningerne til det bulgarske bidrag i år været skyhøje. Kl. 7.30 blev sangen og personerne bag BNT’s teaser-silhouetter afsløret.

Bulgariens bidrag har titlen “Bones” og synges af gruppen “Equinox”. Bidraget er igen blevet til i samarbejde med Symphonix International, i form af Borislav Milanov, Trey Campbell, Joacim Persson & Dag Lundberg.

Der er 2 gengangere fra sidste år, nemlig Joacim Persson og Borislav Milanov, som sidste år havde danske Alex Vargas med i sangskriverteamet.

Dansk X Factor deltager

EQUINOX er dannet specielt til Eurovision og består af 5 medlemmer: Zhana Bergendorff, Vlado Mihailov, Georgi Simeonov, Johnny Manuel og Trey Campbell.

Set med danske øjne, så er Zhana Bergendorff et interessant navn. Foruden at vinde den 2. sæson af bulgarsk X Factor, så har hun også deltaget i X Factor i Danmark, er gift med en dansk mand og har boet i Danmark.

Zhana startede sin karriere som 18-årig, hvor hun spillede på diverse klubber i Sydkorea. Fire år senere mødte hun sin danske mand Stefan og i 2010 flyttede de til Danmark.

Zhana deltog i dansk X Factor 2012, hvor hun nåede til bootcampen. Hendes danske sprogfærdigheder skulle angiveligt have været årsagen til at hun blev fravalgt.

 Fra sidste års bulgarske team, er der gensyn med Vlado Mihailov, som sang kor for Kristian Kostov i Kiev.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »