Video: Hør første live-version af Sigmund og Leeloo’s Grand Prix-sange

Foto: Michael Thygesen / www.good-evening-europe.dk

Om en uge går det løs i Jyske Bank-Boxen i Herning, hvor 10 artister kæmper om retten til at repræsentere Danmark i Tel Aviv. Du kan allerede nu høre live versionen af 2 af årets bidrag, nemlig Sigmunds ‘Say my Name’ og Leeloo’s ‘That Vibe’.

I næste uge rykker Grand Prix-fans fra nær og fjern ind i Herning, men allerede i dag havde det lokale shoppingcenter, Herning Centret, fint besøg. To af årets deltagere havde nemlig taget turen forbi centret for at spille et par sange og møde fans ved det efterfølgende Meet & Greet.

Advertisement

“X Factor”-semifinalisten Sigmund fra Sørvad ved Holstebro, som tidligere har boet i Herning, delte scene med en anden jyde, nemlig singer/songwriter og tidligere Voice-deltager Pernille Leeloo, som oprindeligt er fra Aabenraa, men nu bosat i København.

Premiere på ny single fra Leeloo

Efter et fælles-interview med de 2 deltagere indtog Leeloo scenen og gav os en forsmag på sin egen musik. Hun sang sin kommende, smukke single ‘Love me Twice‘, som udkommer efter Melodi Grand Prix. Derudover gav hun naturligvis også de fremmødte “herningensere” en god grund til at sende en stemme i retning af sang nr. 10, med en stærk optræden af Grand Prix-sangen ‘That Vibe’.

Sigmund folder sig ud

Efter Leeloo’s optræden indtog Sigmund scenen og lagde ikke skjul på, hvor glad han var for at være tilbage i Herning. Han sang 2 korte versioner af hhv. sin X Factor-sang ‘Danmark‘ og singlen ‘Folder mig ud‘, hvorefter publikum kunne nyde en oplagt Sigmund danse og fremføre sin Grand Prix-sang ‘Say My Name’. Måske med en del af koreografien til på lørdag?

Besøget i Herning Centret blev afsluttet med Meet & Greet, hvor adskillige børn, unge og voksne benyttede muligheden til at få taget en selfie, købe en signeret udgave af Sigmund’s bog eller bare sludre lidt med deltagerne.

Video: Præsentation, interviews, show og mødet med fansene

Galleri: Se på Facebook

Comments are closed.