DMGP 2019: Portræt og interview med Leonora – ‘Love is forever’

Foto: Michael Thygesen / www.good-evening-europe.dk

Sang nr. 9: Leonora – ‘Love Is Forever’

(Sangskrivere: Lise Cabble, Melanie Wehbe, Emil Lei)

Årets yngste deltager er Leonora på 20 år. Hun har allerede stor erfaring med at optræde foran dommere og vinde konkurrencer – godt nok i en lidt anden disciplin end sang.

Siden Leonora var syv år, har hun dyrket skøjteløb og har deltaget i både de nordiske mesterskaber og i VM for juniorer, ligesom hun er tidligere Junior Danmarksmester. I dag skøjter Leonora ikke længere på eliteniveau, men hun arbejder i stedet som skøjtetræner og koreograf.

Hendes store passion er nu musikken, som hun nu for alvor kan komme ud med i Melodi Grand Prix 2019. Hun har i årevis skrevet sine egne sange, og optrådt på caféer, biblioteker og ved intimkoncerter på gymnasiet.

Om sangskriverne

Leonora skal synge ‘Love is Forever‘ skrevet af Lise Cabble, Melanie Wehbe og Emil Lei .

Lise Cabble er Danmarks ukronede Grand Prix-dronning og kvinden bag udødelige klassikere som ‘Only Teardrops’ (Emmelie de Forest), ‘Fra Mols til Skagen’ (Aud Wilken), ‘Uden Dig’ (Sanne Gottlieb), ‘New Tomorrow’ (A Friend in London) og senest ‘Starlight’ (Anna Ritsmar).

Emil Lei er en del af ArtPeople Music Publishing, har tidligere været involveret ved indspilningen af flere sange til dansk Melodi Grand Prix, har skrevet til den britiske udvælgelse, Eurovision: You decide, og desuden arbejdet sammen med den tidigere Eurovision-vinder Tim Schou. 

Melanie Wehbe er en svensk sanger og sangskriger. Hun har bl.a. været med til at skrive Lina Hedlunds ‘Victorious’ i årets Melodifestivalen og sidste års Idol-vindersang ‘Treading Water’ til Chris Kläfford.

Interview med Leonora

Lyt til ‘Love is forever’

Mere Leonora