Review: Michael Rice – Bigger Than Us | UK

Foto: EBU

Michael Rice vandt i 2018 den engelske version af All Together Now. Præmien på 50000 engelske pund brugte han for en stor dels vedkomne på hans mors butik The Waffle and Crepe Shack.

Bigger than Us er blandt andet skrevet af John Lundvik.

Advertisement

GEE-Panelets dom

Clara

Jeg vil sige, at årets nummer fra Storbritannien vokser på mig efterhånden som jeg hører det. Jo flere gange jeg hører det, jo bedre kan jeg lide det. Det er naturligvis også skrevet at min store Eurovisionfavorit for i år, John Lundvik, men rent musikalsk minder det mig om nogle af de britiske boybands som jeg var helt vild med i mine yngre dage, så derfor er det svært ikke at falde en lille smule for lyden i årets britiske nummer.

Mette

John Lundviks sang nummer 2 i årets konkurrence og faktisk er det min favorit af de 2. John er uden tvivl er meget mere erfaren artist med en mere positiv udstråling, men Michael Rice kan bestemt også noget. Staging og startplacering kommer til at være afgørende for om UK skal have sit bedste resultat i mange år.

Kevin

Så er vi tilbage til 00’erne og måske endda de sene 90’ere, hvor vi kender den gode genkendelige popsang. Det, der løfter denne sang, er mest gospel stemmerne.

Silje

Den er sød, men.. ja, ikke mere end det. Ikke så speciel.

Mads

UK få det svært i år da deres bidrag er samme genre som det svenske, og det kan jo høres da John Lundvik har skrevet begge 2. Nej jeg tror det bliver en bund placering.

Sonny

UK har gudskelov droppet ideen om at sende tidligere superstjerner som Bonnie Tyler og Engelbert Humpegert afsted til Eurovision, og tror jeg er ganske klogt .. der har været ufatteligt mange sidstepladser til UK de sidste år. I år tror jeg det vil gå væsentlig bedre, uden jeg dog tror på top 5. Men tror den skal klare sig fint.