*Udløbet* Vind billetter til Benjamin Ingrosso i enten Aarhus eller København

Foto: Pressefoto

Den svenske sanger og sangskriver Benjamin Ingrosso kommer til Danmark til november og giver koncert på hhv. Lille Vega i København og Train i Aarhus. Du kan vinde billetter til én af de 2 koncerter!


21-årige Benjamin Ingrosso er i Danmark nok bedst kendt for sin deltagelse i Eurovision Song Contest 2018 med sangen ‘Dance You Off’, som sikrede Sverige i 7. plads i Lissabon.

Advertisement

Men faktisk har Benjamin været omgivet af musik hele sit liv. Som barn optrådte han i adskillige musicals og begyndte allerede i en ung alder at skrive sange. I 2006 vandt han, som 8-årig, Sverige’s udgave af Junior MGP, ‘Lilla Melodifestivalen’ med sangen ‘Hej Sofia’. I 2014 deltog han – og vandt – ligeledes det svenske svar på ‘Vild med Dans’, Let’s Dance.

I 2017 deltog Benjamin i Melodifestivalen, hvor han sluttede på 5.pladsen med ‘Good Lovin’, og vendte tilbage året efter, hvor han altså gik hele vejen og repræsenterede efterfølgende Sverige i Lissabon med sangen ‘Dance You Off’.

Wahlgrens värld – en kendt familie i Sverige

Siden 2016 har Benjamin sammen med sin kendte familie delt sit liv med tv-seerne i dokumentaren Wahlgrens värld’

Benjamin Ingrosso er barnebarn af den svenske skuespiller, sangskriver og sanger Hans Wahlgren. Hans mor er Pernilla Wahlgren, som brød igennem i Melodifestivallen med “Piccadilly Circus” i 1985 og far er Emilio Ingrosso, som er tidligere danser. Hans 2 søskende Bianca og Oliver arbejder også indenfor musikbranchen, ligesom fætter Sebastian Ingrosso er en del af supergruppen Swedish House Mafia.


Efter deltagelsen i Eurovision, udgav Benjamin albummet ‘Identification’, som straks gik ind som nr. 1 i Sverige. Nyeste single har titlen “Costa Rica” og et helt nyt album forventes til efteråret.

Køb billetter

Ingrosso giver 2 koncerter i Danmark. Den 3. november kan du opleve ham på Lille Vega i København og den 8. november giver han koncert på Train i Aarhus.

Billetsalget er i gang og billetter kan købes via livenation.dk og ticketmaster.dk

Fra arkivet