Har Spotify afsløret de 2 wildcards i Dansk Melodi Grand Prix 2020?

Foto: Spotify

Efter weekendens afsløring af de 3 vindere i semifinalens distriktsgrupper, er spændingen endnu engang i top, før fredagens annoncering af de 2 sange, som har modtaget et wildcard af juryen til finalen i Royal Arena.

Spørgsmålet er, om vi ikke allerede på nuværende tidspunktet kender udfaldet. I alt fald har Spotify for nyligt opdateret playlisten med de såkaldte “boblere” i Dansk Melodi Grand Prix 2020 med ordet “semifinalist” efter 4 af de tilbageværende 6 sange.

Advertisement

Det betyder, at i alt 5 sange står tilbage uden mærkatet “semifinalist”:

Det drejer sig om følgende sange (Finalister markeret med F):

  • Jamie Talbot – Bye Bye Heaven
  • Kenny Duerlund – For it All (F)
  • BEN & TAN – Yes (F)
  • Emil – Ville ønske jeg havde kendt dig
  • Sander Sanchez – SCREENS (F)

De 2 wildcards går i så fald Jamie Talbot og Emil.

Teorien hænger godt sammen med de 2 opdateringer, vi har fået fra hhv. Søren Okholm og sangskriver Thomas Reil, som jf. nedenstående opslag (i mere eller mindre direkte grad) giver udtryk for, at de ikke har modtaget et wildcard.

Dog står vi, hvis teorien holder stik, tilbage uden én af semifinalens store fanfavoritter, SamSara, som angiveligt er ude af Dansk Melodi Grand Prix 2020.

DR har endnu ikke bekræftet de 2 wildcards.

Vis dette opslag på Instagram

Øv! Gik desværre ikke videre, heller ikke på fagjuryens wildcards, men KÆMPE MEGA TAK for al jeres opbakning! Det har været helt fantastisk at mærke den store støtte fra jer!!! 🙏❤️🎶 Ved ikke hvem af de 2 andre der er gået videre, men mit forsigtige bud er at Ben & Tan har vundet afstemningen. Og kunne også godt forestille mig at Samsara måske får et wildcard. Synes vi har været i det klart stærkeste distrikt og hvis de kan fremføre deres sange ligeså flot live som på optagelserne tror jeg de begge har en reel chance for at vinde finalen. Jeg er selvfølgelig ærgerlig, men det kommer heller ikke som den helt store overraskelse. OG!! Jeg er PISSESTOLT af vores fine sang!! Er blevet tilbudt en direkte plads i DMGP 2 gange tidligere, men har takket nej, da jeg ikke syntes sangene var gode nok. Denne gang talte sangen virkelig til mig, så jeg håber den stadig får et liv ude i den virkelige verden 🎶😉 Hav en dejlig weekend og kæmpe tillykke på forhånd til alle de dygtige sangere og sangskrivere, der når finalen! 🥳 Også en GIGA TAK til mine medsangskrivere og DR for at give mig chancen! Måske vi ses en anden god gang 😎

Et opslag delt af Søren Okholm (@singersokholm) den

https://www.facebook.com/thomas.reil.7/posts/3691130237571544

Comments are closed.