Jasmin Rose & RoxorLoops: “Er vi ved at miste vores menneskelighed?”

Foto: Michael Thygesen / www.good-evening-europe.dk

Jasmin Rose og RoxorLoops deltager i Dansk Melodi Grand Prix 2020 med sangen ‘Human’, som er skrevet af blandt andre Lise Cabble. Vi mødte de to Melodi Grand Prix-debutanter til en snak i Musikkens hus i Aalborg.

En ‘Shut up and Kiss Me’ t-shirt og en driftig veninde lagde grunden for, at Jasmin Rose og RoxorLoops den 7. marts skal stå på scenen sammen i Dansk Melodi Grand Prix . For 5 år siden mødtes de to nemlig på Aarhus Vokalfestival og har siden da dannet par både professionelt og privat. Du kan få hele historien i interviewet herunder.

Advertisement

Jeg havde en t-shirt på, hvor der stod ‘Shut Up and Kiss Me’ og jeg havde håbet hele weekenden på, at nogen ville gøre det.

Jasmin, om det første møde med RoxorLoops.
Interview med Jasmin Rose og RoxorLoops

Jasmin er født i London men opvokset i Danmark. Efter at have set musicalen ’Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ vidste hun allerede som 5-årig, at hun ville vælge en vej indenfor musikken.
Hun har siden da sunget i Fredensborg Slotskirkes Pigekor, taget en musicaluddannelse på London School of Musical Theatre og medvirket i mange forestillinger. I øjeblikket er Jasmin i gang med at færdiggøre en solistuddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg.

Den verdenskendte belgiske beatboxer og vokal artist Senjka ‘RoxorLoops‘ Danhieux går ligesom Jasmin på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Han har allerede deltaget i Eurovision Song Contest. Det skete i 2011 som en del af vokalgruppen Witloof Bay. I videoen nederst i artiklen giver RoxorLoops en lille trin-for-trin introduktion til beatboxing, så du kan blive klar til Royal Arena.

Sammen skal Jasmin og RoxorLoops synge – og beatboxe – sangen ‘Human, som er skrevet af blandt andre Grand Prix-legenden Lise Cabble, som også var med til at skrive Danmarks seneste Eurovision-vinder ‘Only Teardrops’ i 2013.

Teknologiske fremskridt går så hurtigt, at de nærmest løber afsted med os, og vi har ikke tid til at stoppe op og lægge mærke til, om vi er ved at glemme de ting, som er aller vigtigst: At elske hinanden og have empati for alle levende væsner.

Jasmin, om ‘Human’

Lær at beatboxe med RoxorLoops

Find Jasmin og RoxorLoops på de sociale medier


Jasmin

RoxorLoops

Jasmin &
RoxorLoops

RoxorLoops