Good Evening Europe-panelet: Jamie Talbot – ‘Bye Bye Heaven’

Foto: Privat / HAVE PR

Vi er glade og stolte over at kunne præsentere en ny omgang af ‘Good Evening Europe-panelet’, hvor vi i 10 artikler vil tælle ned til musikfesten i Royal Arena med reviews af årets finalesange. Vi lægger ud med wildcard-modtager Jamie Talbot og sangen ‘Bye Bye Heaven’

I panelet sidder 8 personer med forskellig baggrund, som alle har det til fælles, at de elsker Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest og har fulgt konkurrencen tæt i flere år. Du kan læse mere om, hvad de 8 jurymedlemmer anser som den “perfekte vindersang” i sidemenuen til højre og få en introduktion til jurymedlemmerne her.

Vi har en bl.a. en tidligere DMGP-deltager og kandidat i musikvidenskab med speciale i Eurovision, 3 tidligere medlemmer af fanjuryen i Dansk Melodi Grand Prix, en tidligere radiovært, en finsk poptøs som elsker Chanée og N’Evergreen, en fodboldfan og tidligere komiker, en softwareudvikler og ikke mindst en fyr, der kan spille brudstykker af alle ESC-vindere på klaver.

Advertisement

Regler og point:
Hvert medlem har – uden at diskutere eller udveksle holdninger med de øvrige jurymedlemmer – rangeret hvert enkelt bidrag og tildelt det en karakter jf. Eurovision-skalaen mellem 1 og 12.
Vi har lagt pointene sammen og du kan se både den samlede score, det gennemsnitlige pointantal samt evt. topkarakterer, der er uddelt. Under hhv. 8, 10 og 12 point er der billede af den eller de jurymedlem(mer), som har tildelt karakteren.

Læs også: Mød medlemmerne i GEE-panelet – DMGP finalen 2020

Introduktion: Jamie Talbot – Bye Bye Heaven

Jamie kommer fra en musikalsk familie, og hans far har spillet i coverbands i hele verden. Jamie spillede trommer fra han var syv år, begyndte at synge i 10. klasse og så har den stået på guitar og sang fra gymnasietiden og frem, hvor han både har sunget solo og i flere bands. I 2018 blev Jamie nummer to i X-Factor. Siden da har han udgivet to numre og arbejder i øjeblikket på en soloplade.

“Bye Bye Heaven’ er en meget ligetil popsang, der fungerer supergodt til radio. Den handler om kærlighed og om hvordan man nogle gange har livet planlagt, men må overgive sig til fristelsen, fordi man ikke kan lade være.”, Jamie Talbot.

‘Bye Bye Heaven’ er skrevet af Tom Oehler, Hampus Eurenius og Aron Blom.

Topkarakterer

Samlet score: 38 point / Gennemsnit: 4,75

Reviews

Jeg var allerede yderst begejstret for Jamie Talbot, da han deltog i X Factor for nogle år siden. Så det var med stor glæde jeg så, han var en del af semifinale feltet. Sangen skuffer bestemt ikke. Det er bare en rigtig god popsang, som man kan høre, der er lagt arbejde i. Jamie leverer også en vokal, der sidder lige i skabet, så jeg er fan.

Mila

Et moderne og velproduceret nummer, der bæres af Jamies stærke stemme og det letgenkendelige omkvæd. Denne her sang har så meget international kvalitet og hvis ikke Eurovision får glæde af Jamie, så spår jeg, at han får et solidt radiohit med ‘Bye Bye Heaven’
Konkurrencen er benhård i årets finale og ‘Bye Bye Heaven’ mangler efter min mening lige det sidste, der skal til for at kæmpe med om topplaceringerne.

Mette

Jeg forelskede mig meget hurtigt i Bye Bye Heaven, og er virkelig glad for, at den fik et wildcard. Det er en moderne kærlighedsballade, og selvom den er lidt kliché, så lever man med det, fordi produktionen er så vellykket og Jamies levering er så professionel.

Daniel

En moderne popsang. Fyldt med klicheer og alt i alt ekstremt radiovenlig. Jamie’s vokal sidder, hvor den skal og bidraget virker meget velproduceret. Jamie kommer dog nok ikke til at skulle på scenen en anden gang til superfinalen. Teksten indeholder ingen overraskelser og sangen ligner på mange måder så mange andre sange, vi kan høre i radioen til dagligt.

Michael

Er du enig med panelet?

Er du enig med os eller skyder vi helt ved siden af? Husk at dele din EGEN mening i kommentarsporet på Facebook og stem i vores nye juryafstemning. hvor du kan rangere årets finalesange fra 1 til 12 point.

Stem her >>