Good Evening Europe-panelet: Jasmin Rose ft. RoxorLoops – ‘Human’

Foto: Kristian Brasen

Vi er glade og stolte over at kunne præsentere en ny omgang af ‘Good Evening Europe-panelet’, hvor vi i 10 artikler vil tælle ned til musikfesten i Royal Arena med reviews af årets finalesange. Vi fortsætter nedtællingen med en af bookmakernes favoritter, Jasmin Rose ft. RoxorLoops og sangen ‘Human’.

I Good Evening Europe-panelet sidder 8 personer med forskellig baggrund, som alle har det til fælles, at de elsker Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest og har fulgt konkurrencen tæt i flere år. Du kan læse mere om, hvad de 8 jurymedlemmer anser som den “perfekte vindersang” i sidemenuen til højre og få en introduktion til jurymedlemmerne her.

Vi har en bl.a. en tidligere DMGP-deltager og kandidat i musikvidenskab med speciale i Eurovision, 3 tidligere medlemmer af fanjuryen i Dansk Melodi Grand Prix, en tidligere radiovært, en finsk poptøs som elsker Chanée og N’Evergreen, en fodboldfan og tidligere komiker, en softwareudvikler og ikke mindst en fyr, der kan spille brudstykker af alle ESC-vindere på klaver.

Advertisement

Regler og point:
Hvert medlem har – uden at diskutere eller udveksle holdninger med de øvrige jurymedlemmer – rangeret hvert enkelt bidrag og tildelt det en karakter jf. Eurovision-skalaen mellem 1 og 12.
Vi har lagt pointene sammen og du kan se både den samlede score, det gennemsnitlige pointantal samt evt. topkarakterer, der er uddelt. Under hhv. 8, 10 og 12 point er der billede af den eller de jurymedlem(mer), som har tildelt karakteren.

Læs ogsåMød medlemmerne i GEE-panelet – DMGP finalen 2020

Jasmin Rose ft. RoxorLoops – “Human”

Jasmin er født i London men er opvokset i Danmark. Da Jasmin var barn betød hendes forældre meget i hendes musikopdragelse, og et skelsættende øjeblik var, da de tog hende med ind og se Andrew Lloyd Webber-musicalen ’Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’, da hun var fem år gammel. Herefter vidste hun, at musik skulle være en stor del af hendes liv.
Hun har siden sunget i Fredensborg Slotskirkes Pigekor, taget en musicaluddannelse på London School of Musical Theatre og medvirket i mange forestillinger. I øjeblikket er Jasmin i gang med at færdiggøre en solistuddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, hvor hun også bor.

Jasmin bor og arbejder sammen med beatboxer RoxorLoops, som hun også deltager i Dansk Melodi Grand Prix sammen med.

Roxorloops er en verdenskendt beatboxer og vocal artist, der ligesom Jasmin går på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Han har allerede selv deltaget i Eurovision. Det skete i 2011 som en del af vokalgruppen Witloof Bay.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at være en del af en kæmpe begivenhed, som samler Danmark. Der er så meget i dag, hvor vi sidder i hver vores verden, og det er også det min sang Human handler om. Om vi er ved at miste det menneskelige? Miste kontakten til hinanden i en mere og mere teknologisk verden, både i et bredt perspektiv og på det personlige plan. Så det er en sang med meget hjerte, men også med meget knald på, en rigtig grand prix-basker.”

Topkarakterer

Samlet score: 90 point / Gennemsnit: 11,25

Reviews

Absolut et at de mest Eurovision-venlige bidrag vi har set til DMGP i mange år. Det er nyskabende, interessant og Jasmin og Roxor er en fabelagtigt dygtig duo. Jeg vil mene at hvis vi vælger at sende Human videre til Eurovision har vi et reelt bud på en vinder af det hele.

Michael

Jeg elsker, elsker, elsker denne her. Sangen er fantastisk, der er en naturlig progression, som gør at sangen, trods adskillige gentagelser, aldrig bliver kedelig. Det er Keiino, men uden det kitschede. Hvis de rammer rigtigt med scenografien, kan denne her gå hele vejen i Rotterdam

Daniel

Jeg har personligt svært ved at få armene ned over det her bidrag, som efter min mening er Danmarks bedste bud på en Eurovision-vinder, siden Emmelie de Forest. 

‘Human’ spiller ligesom Danmarks seneste Eurovision-vinder på genkendelsens glæde. Den lille melodistump, vi hører som det allerførste, går igen igennem hele sangen og skaber en genkendelsesfaktor, der gør ‘Human’ uimodståelig.
Budskabet er stærkt, Jasmins vokal kan få gøre hende efter og super-dygtige RoxorLoops står med human beatbox-delen for noget helt unikt i DMGP. Scenografien og de øvrige topkandidaters vokale præstationer vil blive afgørende for, om ‘Human’ får chancen i Rotterdam.

Mette

Fra første gennemlytning har jeg været SÅ begejstret for Human. Det er igen en genre, man ikke har set meget til i DMPG, men hvor lyder den bare frisk, festlig og moderne, og hvor er det fortjent, at den fik en af de direkte finalepladser. Jeg glæder mig meget til at se, hvad de har tænkt sig at gøre med den live, da det sandsynligvis, kommer til at afgøre om den virkelig kan hive sejren hjem. Men en top 3 placering, tror jeg er selvskrevet.

Mila