Good Evening Europe-panelet: Sander Sanchez – SCREENS

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Vi er glade og stolte over at kunne præsentere en ny omgang af ‘Good Evening Europe-panelet’, hvor vi i 10 artikler vil tælle ned til musikfesten i Royal Arena med reviews af årets finalesange. Vi fortsætter nedtællingen med Sander Sanchez og ‘SCREENS’.

I Good Evening Europe-panelet sidder 8 personer med forskellig baggrund, som alle har det til fælles, at de elsker Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest og har fulgt konkurrencen tæt i flere år. Du kan læse mere om, hvad de 8 jurymedlemmer anser som den “perfekte vindersang” i sidemenuen til højre og få en introduktion til jurymedlemmerne her.

Vi har en bl.a. en tidligere DMGP-deltager og kandidat i musikvidenskab med speciale i Eurovision, 3 tidligere medlemmer af fanjuryen i Dansk Melodi Grand Prix, en tidligere radiovært, en finsk poptøs som elsker Chanée og N’Evergreen, en fodboldfan og tidligere komiker, en softwareudvikler og ikke mindst en fyr, der kan spille brudstykker af alle ESC-vindere på klaver.

Advertisement

Regler og point:
Hvert medlem har – uden at diskutere eller udveksle holdninger med de øvrige jurymedlemmer – rangeret hvert enkelt bidrag og tildelt det en karakter jf. Eurovision-skalaen mellem 1 og 12.
Vi har lagt pointene sammen og du kan se både den samlede score, det gennemsnitlige pointantal samt evt. topkarakterer, der er uddelt. Under hhv. 8, 10 og 12 point er der billede af den eller de jurymedlem(mer), som har tildelt karakteren.

Læs ogsåMød medlemmerne i GEE-panelet – DMGP finalen 2020

Sander Sanchez – SCREENS

23-årige Sander har sunget og optrådt hele livet og ser ikke sig selv lave andet. Han spiller både klaver og guitar, har medvirket i musicals, sunget for i et funk-inspireret Big Band, optrådt flere gange til Aarhus festuge, til SmukFest, under Kulturnatten i København og performet et utal af gange i LGBTQ+-miljøet. Han er inspireret af de helt store divaer og elsker god lyrik præsenteret af en stærk vokal. I øjeblikket studerer Sander musikvidenskab på Københavns Universitet.

”Musik for mig er et frirum, hvor man stærkt og smukt kan udtrykke alle de følelser man ligger inde med, og udtryk af følelser man ligger inde med og ’Screens’ handler om den tendens vi alle har til at leve i vores egen lille boble med en skærm foran os. Vi isolerer os fra omverdenen, og med sangen vil jeg gerne sige: spræng boblen og se hinanden i øjnene. Lev ikke gennem skærmen.”

Topkarakterer

Samlet score: 42 point / Gennemsnit: 5,25

Reviews

 Jeg er fuldstændig vild med Sanders sprøde stemme i Screens, og jeg synes versene er rigtig stærke, og har en god opbygning. Jeg er ikke lige så begejstret for omkvædet, som jeg er med resten af sangen, men på trods af det, er sangen alligevel en af mine favoritter, da den samlet set har en rigtig god og smooth lyd. Jeg ved Sander er en god performer, så jeg tror helt sikkert, han kan løfte sangen endnu mere i Royal Arena, og levere en fed optræden

Mila

Som Vargas-fan så falder SCREENS lige i min smag. Er vild med den moderne lyd og la-la-effekterne i omkvædet. Sander Sanchez er én af årets mest interessante artister og jeg glæder mig rigtig meget til at opleve ham udfolde sig live.

Mette

Det var en virkelig skuffende oplevelse, da jeg første gang hørte Screens. Opbygningen til et stærkt omkvæd er helt på plads, og så dør den bare ud i sådan en ligegyldig, rodet omgang, hvor ikke engang Sander selv virker til at vide, hvad han skal gøre. At høre ham mumle ”Staring at the screens mmmm” fire-fem gange efter så fin en opbygning er et kæmpe antiklimaks.

Daniel

Jeg føler lidt at Sanders vokal overhovedet ikke kommer til sin ret her. Det føles som om sangen aldrig rigtigt kommer i gang. før den slutter igen, jeg savner noget mere variation.

Michael