Det danske landshold er landet i Rotterdam og klar til prøve kl. 15.40

Foto: Marcel Gbekle

I dag kl. 15.40 går Fyr og Flamme på scenen i Rotterdam Ahoy for allerførste gang til første runde af de tekniske prøver. Her har de 30 minutter til at øve showet igennem, hvorefter de møder den internationale presse ved en pressekonference/Meet & Greet.

I går eftermiddag fortalte duoen på Instagram, at de er landet i Holland og melder i deres sædvanlige humoristiske stil, at de er klar til at vinde seernes hjerter og juryens stemmer. Duoen og det øvrige team tog som lovet flyveturen og ankomsten til Holland i de rød/hvide landsholdstrøjer, som de i samarbejde med Hummel har fået lavet specielt til lejligheden. Resten af det danske team var iklædt matchende sorte dragter.

Advertisement

Læs også: Fyr og Flamme: “Vi skal ligne et karatehold, når vi går igennem lufthavnen”

Så er Vuur und Vlamme landet i den hollandske hovedstad 🇳🇱✈️ Det er svært ikke at gå skævt med alle de gülden vi har hævet, men det til trods plejer vi at kende den lige vej når det er hjerter der skal vindes og fagjuryer der skal masseres 💆🏼 Dinamarca 12 pringles 🇩🇰

Fyr og Flamme

Sådan foregår den første teknisk prøve i Rotterdam Ahoy
Før første prøve på scenen får delegationen instruktioner, og der afholdes en in-ear monitor prøve backstage. Herefter har teamet 30 minutter på scenen. Efter prøven går de til Viewing Room for at se optagelserne og evaluere på prøverne – både i forhold til det visuelle, koreografi, kameravinkler osv. 

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Marcel MarSoul Gbekle (@marcel_gbekle)

Hvem er en del af det danske team?

Marcel Gbekle: Tidligere deltager i Dansk Melodi Grand Prix sammen med Soulman Group på sangen ‘Når Veje Krydses’ i 2015. Opnåede en 2. plads i X Factor som en del af Alien Beat Club. Har deltaget i adskillige tv-programmer og musicals og sunget kor for bla. Basim, Joe Moe, Rasmus Seebach og Patrick Dorgan.

Line Krogholm: Dansk singer/songwriter. Uddannet ved det danske musicalakademi og har bl.a. været at finde på de danske teater- og musical scener i forestillinger som Dirty Dancing, Grease og Elsk mig i nat. Line har desuden sunget kor for Paula og Ovi (Rumænien 2014) under Eurovision på Refshaleøen.

Tilde Vinther: Dansk singer/songwriter og korsanger for blandt andre Djämes Braun og Ida Corr.
Er featured på Måns Zelmerlöws sang ‘What’s In Your Eyes’ fra 2015.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Marcel MarSoul Gbekle (@marcel_gbekle)

Vi følger med og opdaterer dig om alt, hvad der sker i Rotterdam Ahoy under Danmarks prøver og efterfølgende pressekonference.

Følg med på vores liveblog og på Facebook.