Melodi Grand Prix-stjerner på scenen til Copenhagen Pride 2024

Foto: Good Evening Europe og Agnete Schlichtkrull

Copenhagen Pride 2024 er skudt i gang og byder på otte dage med aktiviteter og events, der dækker kunst, kultur, menneskerettigheder, sport, drag, comedy, udstillinger, paraden og meget mere. Blandt de musikalske indslag er der flere tidligere Melodi Grand Prix artister på programmet. Bliv opdateret i artiklen.

Allerede i morgen søndag fra kl. 20.45 – 21.45 går Veronica Jensen, frontfigur i det danske dance act Aycan, på scenen på Rådhuspladsen. Veronica deltog i Dansk Melodi Grand Prix 2016 med nummeret “The Wrong Kind” men har været en del af musikbranchen i mere end 20 år. Hun dannede i 2004 elektro pop og dance-pop bandet Aycan. Aycan opnåede i 2007 at blive nomineret til Danish DeeJay Awards i kategorien Årets Danske Artist. Sammen med Aycan gav Veronica Jensen over 500 live koncerter i hele Europa 2006 – 2012 og er bl.a. kendt for singlerne Devil In Disguise, DividedSeducedDevotion og Lambada.

Advertisement

Veronica er på scenen en time og får DJ Dany Comaro bag pulten. Derudover lover hun at krydre sit show med sexede dansere, drags og masser af lyd- og lyseffekter.

Jeg glæder mig til at se jer allesammen til en fest i kærlighedens navn! Jeg har krydret mit show med sexede dansere, super cool DJ, lækre drags, og masser af lækre effekter i form af lyd og lys. Jeg glæder mig, til st se dig, til en aften med masser af hits, og nyt spændende musik.

Veronika Jensen

Grand Prix koncert efter Pride Paraden

Lørdag den 17. august, efter den store parade er slut, byder arrangørerne af Copenhagen Pride på en knap 2 timers koncert under temaet Grand Prix, hvor MaiaMaia (Beautiful Bullshit, 2023), Sander Sanchez (Screens, 2020) og SABA (Sand, 2024) indtager Pride Stage. Grand Prix koncerten løber fra kl. 19.00 – 20.50.

Inden da gør Patrick Spiegelberg, der i 2014 optrådte som Glamboy P (Right By Your Side) i Dansk Melodi Grand Prix, comeback til Pride Stage, hvor han bl.a. synger sin Pride sang fra 2015 “Dig og mig mod verden”.

Se det samlede program på Copenhagenpride.dk.

Varm op til Copenhagen Pride 2024