SABA, Søren Torpegaard Lund og Malmöhagen nomineret til Rainbow Awards 2024

Foto: Good Evening Europe / Malmöhagen / Danish Rainbow Awards

Vær med til at bestemme vinderne af Danish Rainbow Awards 2024

Danish Rainbow Awards 2024 nærmer sig, og du har nu muligheden for at stemme på dine favoritter. På listen er i år tre Eurovision-relaterede navne: Årets danske Eurovision artist SABA, Søren Torpegaard Lund som deltog i Dansk Melodi Grand Prix i 2023 og ikke mindst det danske pre-party, Malmöhagen, som blev afholdt ugen før ESC-finalen 2024.

Du kan deltage i afstemningen på Out & About indtil søndag den 13. oktober 2023 klokken 20.00.

Advertisement

Cirkusbygningen sætter rammen

Årets prisuddeling finder sted i den magiske Cirkusbygning i København onsdag den 16. oktober kl. 20.00. Der vil være i alt 15 kategorier, hvilket giver dig en enestående mulighed for at hylde de personer og projekter, der har gjort en forskel i LGBT+ miljøet.

Årets artist

Prisen som “Årets artist” gives til en person eller gruppe, som gennem sport, musik, dans eller skuespil har rykket grænser i eller for LGBT+ miljøet.

I kategorien er både SABA og Søren Torpegaard-Lund nomineret.

Søren Torpegaard Lund

Søren Torpegaard Lund gav os STOR kunst, da han i vinteren udgav Queer-Pop-balladen af samme navn. Siden kom ”En dreng som mig” og ”De ting jeg hvisker”, hvor Søren fortsætter med at sætte ord på håb, melankoli, kærlighed og begær. Søren er en kær dansk kulmination af pop og poesi.

Out & About

SABA

Saba er en fantastisk repræsentant for vores community. Saba skrev historie, da hun som den første brune kvindelige soloartist repræsenterede Danmark ved Eurovisionens Melodi Grand Prix. Hun er åben om sin sårbarhed og neuro-diversitet og de svære udfordringer, man som multi-minoritet har i samfundet.

Out & About

Eventprisen

Malmöhagen

Malmøhagen formåede at skabe et Eurovision pre-show, der brillerede i queer-repræsentation, både i produktion og på scenen. Med over 30 LGBT+ artister var mere end 75 % af de optrædende fra vores community, med repræsentanter fra store dele af verden.

Out & About

Tag et kig på alle de nominerede og stem på dine favoritter på Out & About.