News Ticker

Om G.E.E.

Good Evening Europe er Danmarks største nyhedsside for Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest. Vi har primært fokus på de seneste nyheder fra den danske og internationale Grand Prix-verden, herunder den populære svenske Melodifestivalen. Herudover bringer vi videoer fra de nationale finaler, laver interviews, afholder Juryafstemning forud for årets ESC, polls, skriver reviews af årets bidrag osv.

Good Evening Europe er også at finde på de sociale medier. Følg os på Facebook og vær med til at diskutere Grand Prix sammen med mere end andre 3000 danske og internationale fans. På vores Facebook-profil postes der desuden nyheder, afvikles afstemninger osv.

Good Evening Europe har endvidere en Twitter-profil, en Instagram-profil samt en Youtubekanal (erstatter vores tidligere Vimeo-kanal, som ikke længere opdateres), hvor du bl.a. finder videoer fra ESC-prøverne, interviews samt reportager fra Grand Prix-relaterede events.

 

G.E.E-teamet

Good-evening-europe har eksisteret siden 2006  i forskellige versioner og på forskellige domæner, og siden 2013 på det nuværende domæne www.good-evening-europe.dk.

Teamet bag Good Evening Europe består af grundlægger og redaktør Mette Christensen med ansvar for indholdet på websitet og Michael Thygesen, som er fotograf , står for teknisk support, programmering og udvikling af diverse afstemninger, polls mm. Michael blogger også fra live-shows og skriver lejlighedsvist reviews, artikler og interviews.

Finske Riikka Jääskä er vores Finlands- og ABBA-ekspert. Hun startede som vores live reporter ved diverse Eurovision-events i Stockholm i 2016 og vil ligeledes fremover rapportere om særlige arrangementer i Finland og i andre lande.

Mads Mortensen er vores Melodifestivalen-ekspert. Han har fulgt konkurrencen tæt siden 1988 og er desuden passioneret Eurovision- og Melodi Grand Prix-fan. Mads startede på GEE i december 2017 og vil primært beskæftige sig med Melodifestivalen, men også skrive om diverse nyheder fra ind- og udland.

Den tidligere website-indehaver, engelske Graham Soult, som var én af pionererne indenfor for “fan-blogs” / Eurovision-sider. Han gik på Eurovision-pension i slutningen af 2007, men har for en stund genoptaget karrieren for at levere reviews af årets deltagere eksklusivt til Good Evening Europe.

 

Kontakt

Mette Christensen: Mette@good-evening-europe.com

Michael Thygesen: Michael@good-evening-europe.com

Generelt: info@good-evening-europe.com

Vi kan ligeledes kontaktes via indbakken på vores Facebook-profil

 

Masser af Eurovision-hilsner fra Team GEE.

Translate »