News Ticker

Kom til Grand Prix fest med juryen 5 steder i Danmark

Som vi tidligere har skrevet, så har DR i år valgt at genindføre de regionale juryer og placere fagjuryer rundt i landets fem regioner. I de 5 regioner indbydes der til Grand Prix fest og du kan i denne artikel læse mere om de enkelte fester.

Torvehallerne (Region syddanmark)

D. 7. februar er Torvehallernes traditionelle danseaften omdannet til en regulær Melodi Grand Prix fest. Arrangementet i Torvehallerne bliver gennemført i samarbejde med City Vejle og festen skydes i gang klokken 19.00.

Fra klokken 20.00 vises Dansk Melodi Grand Prix på storskærm i Væksthuset, og en tre mand stor fagjury vil under hele udsendelsen være til stede i Torvehallerne i Vejle. I forbindelse med afstemningen bliver der sendt live fra Væksthuset, når fagjuryen for Region Syddanmark afgiver sine stemmer.
Efter showet vil der være live danse- og Grand Prix musik leveret af bandet Bittersweet.

Der er gratis entre, men kun 300 billetter til rådighed. Billetterne uddeles fra fredag d. 23. januar kl. 16 i torvehallernes reception på Kirkegade i Vejle. Der kan bestilles buffet i forbindelse med afhentningen af billetterne. Se programmet her.

Torvehallerne på Facebook

 

Gbar i Århus (Region midtjylland)

Gbar i Århus er stedet, hvor fagjuryen i region Midtjylland vil være placeret. Gbar viser showet på storskærm i loungen og det er muligt at reservere bord. Under showet kan man deltage i Gbars konkurrence om at gætte vindersangen.

I forbindelse med afstemningen bliver der sendt live fra Gbar, når fagjuryen for Region Midtjylland afgiver sine stemmer.

Dørene åbner kl. 19.00 og efter showet kommer GBARs Grand Prix DJ “DJ FRAU HOPPE” forbi og spiller alle de største Grand Prix hits indtil kl. 5.00.

Gbars Grand Prix fest på Facebook 

 

Gigantium i Ålborg (Region Nord)

I salen i Gigantium i Ålborg, hvor showet afholdes, vil juryen for region Nord være til stede. Der er stadig billetter til salg til Dansk Melodi Grand Prix 2015, som kan købes hos billetnet.

 

Pumpehuset i København (Region Hovedstaden)

I forbindelse med Dansk Melodi Grand Prix 2015 slår Pumpehuset dørene op for historiens allerførste COPENHAGEN WINTER PRIDE, som udover storskæms-visning af showet fra Gigantium, også byder på Grand Prix-show, med tidligere deltagere og vindere, DJ’s, akrobater, pole dancers, dragshow, gogo-dansere og regnbuelys helt frem til den lyse morgen.

Indtil videre er der kun sat navn på aftenens DJ’s, som er Tommy Liljenberg, Simon Witzansky, Marcel Østergreen og Marcus Voigt, så vi må vente lidt med af få afsløret de kunstnere, som kigger forbi Pumpehuset d. 7. februar.

I forbindelse med afstemningen bliver der sendt live fra Pumpehuset, når fagjuryen for Region Hovedstaden afgiver sine stemmer.

Har du lyst til at udfolde dine kreative evner, så giver Pumpehuset dig mulighed for at få dit eget podie, som du kan pynte helt præcist, som du og dine venner har lyst til.

Du kan læse mere om eventet i Pumpehuset her.

Copenhagen Winter Pride på Facebook

 

Glød i Næstved (Region Sjælland)

Den sjællandske jury vil sidde på den nystartede natklub Glød i Næstved. Klubben har plads til 150 personer og ifølge avisen SN.dk, så er alle pladser allerede nu optaget.

Du kan finde Glød på Facebook.

Hvis du sidder med informationer om et event, så tip os gerne via vores Facebookprofil– eller Side.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »