News Ticker

Interview med Anne Gadegaard: “Min sang handler om at drømme”

  Anne Gadegaard er 23 år og bor i København sammen med sin kæreste Micky Skeel, som også har været med til at skrive hendes sang “Suitcase”. I 2003 vandt den dengang 11-årige pige MGP med sangen “Arabiens drøm” og fik efterfølgende stor succes i Danmark, hvor hun fra 2003-2006 udgav 5 albums, der til sammen solgte i omegnen af 200.000 eksemplarer.

  Kan ikke drømme for stort

  Efter nogle års pause er Anne Gadegaard nu aktuel som debutant i Dansk Melodi Grand Prix 2015. Det sker med en sang, som handler om at drømme. “Min sang handler om at drømme, at man skal gøre hvad, man har lyst til og at man egentlig ikke kan drømme for stort”, fortæller sangerinden og tilføjer med et smil “Egentlig bare: få fingeren ud af røven og gør det du vil”.

  Sceneshowet kommer efter sangerindens udsagn til at se godt ud: “Det bliver meget fint og sødt. Det hele kommer til at se godt ud. Yndigt bliver det også”, fortæller Anne.

  Familie og venner giver tryghed

  Der sidder tusindvis af publikummer i salen, endnu flere bag tv-skærmene og derudover en fagjury, som skal vurdere sangene. Det er imidlertid ikke det, der gør Anne mest nervøs. “Jeg er tidligere blevet spurgt, om jeg var nervøs for, at der var en jury, men jeg er faktisk mere nervøs for min kæreste og Magnus, som også har været med til at skrive sangen. Jeg ved ikke hvorfor”, siger Anne og tilføjer: “Det lægger selvfølgelig et vist pres på en, men jeg synes også, det er dejligt”.

  Generelt betyder venner og familie meget for den smukke sangerinde: “Jeg kan godt lide, når jeg har familie og venner omkring mig og når man er samlet om sådan nogle ting” fortæller Anne og uddyber: “Det er rigtigt rart og det giver mig tryghed”.

  Ikke nervøs – endnu

  Igår var Anne sammen med de øvrige deltagere på scenen for første gang og idag fortsætter prøverne. Men selvom hun allerede har betrådt den store scene i Gigantium, så kan hun endnu ikke helt forestille sig, hvor det bliver af optræde i et fyldt Gigantium. “Jeg havde prøve for første gang i går, og det var meget overvældende. Men jeg tror ikke rigtigt, at man kan få en fornemmelse af det hele, før der er publikum”, siger Anne og tilføjer “Igår aftes, inden jeg lagde mig til at sove, prøvede jeg faktisk at forestille mig, at publikum var der, og det var virkeligt underligt at tænke på. Så jeg tror ikke rigtigt, jeg kan forholde mig til det. Jeg ved bare, at det var dejligt og prøven gik super fint, så jeg er ikke nervøs lige nu. Det kommer nok!”

  Vi ønsker Anne held og lykke og siger mange tak fordi, hun havde tid til at tale med os.

  Læs også: Ålborg bød velkommen i Das Bierbar

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »