News Ticker

Velkommen til årets EuroFan Café

EuroFan cafeen er hvert år et vigtigt mødested for fans fra hele verden under Eurovision. Sidste år var det Huset i København, som dannede rammerne for den populære café og når Eurovision Song Contest 2015 til maj kommer til Østrig, så vil EMS loungen åbne sine døre for de mange tusinde fans, som besøger Wien.

EMS Lounge ligger i moderne bygninger centralt i Wien med nem adgang via Wiens metrosystem og bus. U3 (stop: Kardinal-Nagl-Platz) ligger 2 minutters gang fra stedet og bus 77 stopper ligeledes tæt på EMS.

Eurofan Café 2015 har åbent fra d. 17/05 – 23/05/2015.

EMS’ coffee shop har gratis adgang og åbner dagligt kl. 12.00 med kaffe, snack og østrigske specialiteter. Såfremt vejret tillader det, vil der også være adgang til en solterasse.

Aften begivenheder

Om aftenen kan den officielle østrigske fanklub, OGAE Austria, byde på et bredt og varieret program. Dørene åbner kl. 18 og de enkelte shows starter fra kl. 19.00. De nærmere detaljer bliver offentliggjort på www.eurofancafe2015.com. Du kan bl.a. se frem til:

  • Live koncerter med nationale og internationale Eurovision Song Contest stjerner
  • Live koncerter med tidligere Eurovision Song Contest vindere
  • Interviews og live koncerter med Eurovision Song Contest 2015 deltagere
  • Eurovision DJ’s fra OGAE International
  • Barer i 2 etager
  • Gademarked med mad i udendørs området
  • VIP-Lounge på 1. sal med behagelige boxe med panorama-udsigt over scene og dansegulvet samt velkomst champagne og snacks

Billetter

Der sælges forskellige typer af billetter til EMS Lounge, og priserne spænder mellem 13 euro og 200 euro. Billetterne kan købes i forsalg frem til d. 16. maj og i døren fra og med d. 17. maj. Du finder fuld information omkring billetter og priser her.

I skrivende stund (27. marts) er 2/3 af ugebilletterne solgt.

Vigtig update!: Er du medlem af den danske fanklub og har du betalt fuld pris for din billet pga. manglende kode, kan du få differencen refunderet ved døren. Vi har talt med Claudia fra OGAE Austria om en løsning. I en mail til Good Evening Europe skriver hun: “When fans pick up their wristbands with the payment confirmation from the weekly pass they have also to present their valid OGAE membership card (with sticker from 2015). When we see they have paid the full price they will get the 10 Euros back at the door”.

Galleri

Like Eurofan Caféen på Facebook og eventet her.

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »