Good Evening Europe-panelet: Kenny Duerlund – ‘Forget it All’

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Vi er glade og stolte over at kunne præsentere en ny omgang af ‘Good Evening Europe-panelet’, hvor vi i 10 artikler vil tælle ned til musikfesten i Royal Arena med reviews af årets finalesange. Vi fortsætter nedtællingen med Kenny Duerlund og ‘Forget it All’.

I Good Evening Europe-panelet sidder 8 personer med forskellig baggrund, som alle har det til fælles, at de elsker Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest og har fulgt konkurrencen tæt i flere år. Du kan læse mere om, hvad de 8 jurymedlemmer anser som den “perfekte vindersang” i sidemenuen til højre og få en introduktion til jurymedlemmerne her.

Vi har en bl.a. en tidligere DMGP-deltager og kandidat i musikvidenskab med speciale i Eurovision, 3 tidligere medlemmer af fanjuryen i Dansk Melodi Grand Prix, en tidligere radiovært, en finsk poptøs som elsker Chanée og N’Evergreen, en fodboldfan og tidligere komiker, en softwareudvikler og ikke mindst en fyr, der kan spille brudstykker af alle ESC-vindere på klaver.

Advertisement

Regler og point:
Hvert medlem har – uden at diskutere eller udveksle holdninger med de øvrige jurymedlemmer – rangeret hvert enkelt bidrag og tildelt det en karakter jf. Eurovision-skalaen mellem 1 og 12.
Vi har lagt pointene sammen og du kan se både den samlede score, det gennemsnitlige pointantal samt evt. topkarakterer, der er uddelt. Under hhv. 8, 10 og 12 point er der billede af den eller de jurymedlem(mer), som har tildelt karakteren.

Læs ogsåMød medlemmerne i GEE-panelet – DMGP finalen 2020

Kenny Duerlund – ‘Forget it All

Kenny fik smag for musikken, da han gik på efterskole og medvirkede i en musical. Begyndte herefter at spille guitar og klaver og har knoklet for at lære det, da han ikke havde et medfødt talent. Udover musik har han en kæmpe passion for skuespil og har medvirket i mange musicals – bl.a. i en af de to hovedroller i ’Evita’ sammen med Anette Heick.

“Vi har alle sammen noget i rygsækken som vi har slået os på. Noget der hæmmer og begrænser os. Nogle gange møder man et menneske der får en til at glemme alt og nulstille det hele, hvilket kan være meget sundt. Derfor er ’Forget It All’ en sang alle kan relatere til, og så er det en organisk og moderne popsang, der stiger i intensitet fra start til slut med masser af pop-elementer, som jeg synes fungerer virkelig godt”.

Topkarakterer

Samlet score: 58 point / Gennemsnit: 7,25

Reviews

Jeg har haft fornøjelsen at høre Kenny live, og han kan virkelig synge. Det er man heller ikke i tvivl om, når man hører ‘Forget It All’, som langt hen ad vejen bæres hjem af en stærk vokalpræstation. Der er intet, der er dårligt ved denne sang, men jeg mangler stadig lige det sidste for at være rigtig fan

Daniel

Én af mine tidlige favoritter, som stadig holder 100% nu – omkring 10.000 afspilninger senere. Jeg har simpelthen svært ved at sidde stille, når først ‘Forget it All’ går i gang. En sang, der bare hænger fast første gang, bygger op til en stærk afslutning og skiller sig ud på Kenny’s overlegne og alsidige vokal. At hovedpersonen så også gør øjnene glade – om man så må sige – skal bestemt heller ikke lægges ham til last 😉

Et godt bud på en superfinalist og en sang, som afhængigt at præsentationen kan være en darkhorse til sejr.

Mette

På alle måder et genkendeligt tema og en tekst, der med utallige variationer er hørt før. Kenny formår dog at gøre sangen interessant at lytte til. Hans stemme er genkendelig og han er tydeligvis dygtig. Jeg glæder mig til at se hvilket show, der bliver stablet op omkring ‘Forget it All’.

Michael

‘Forget It All’ er en rigtig god og solid popsang, som jeg godt kan forstå er populær rundt omkring hos de danske Grand Prix fans. Det er helt tydeligt at høre, at Kenny er en dygtig sanger, og jeg ved han kommer til at levere i 100% i sin liveoptræden. Sangen rører mig desværre ikke lige så meget som nogle af de andre sange, der er med i år, men jeg vil bestemt ikke udelukke at den kan komme lagt.

Mila