Fyr og Flamme: “Vi skal ligne et karatehold, når vi går igennem lufthavnen”

Foto: Screenshot TV2

Søndag aften løber årets Zulu Awards over skærmen og som en optakt hertil blev de nominerede interviewet på den røde løber ved eventet.

Blandt de nominerede var også de danske Melodi Grand Prix-vindere Fyr og Flamme, som stillede op i deres splinternye rød/hvide dragter.

Advertisement

Vi har fået lavet dragter. Hummel var med på den, så nu skal vi ligne sådan et karatehold, når vi går igennem lufthavnen. Vores korsangere har grå dragter, så vi ligner sådan lidt trænerne.

Jesper Groth til Zulu Awards
Fyr og Flamme til Zulu Awards 2021 – Foto: Screesnhot fra TV2

Efter en lille demonstration af Jespers dans fra Dansk Melodi Grand Prix, blev de også spurgt til den kommende deltagelse ved Eurovision Song Contest, og her melder duoen, at de er helt klar:

Vi er SÅ klar og vi synger på dansk!

Victor Leander, vært på den røde løber sammen med Sus Wilkins, spurgte efterfølgende ind til, om det ikke var et “bold move” at synge på dansk.

Eller et dovent move? Nogle syntes det nærmest var provokerende. Men vi kan ikke rigtig andet.

Jesper Groth og Laurits Emmanuel

Undervejs i showet er der også mulighed for at høre Fyr og Flamme synge. Duoen synger nemlig deres gennembrudshit “Menneskeforbruger” fra en lift udenfor en seers altan.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Fyr & Flamme (@fyr.og.flamme)

Fyr og Flamme vinder Zulu Award

2021 har indtil videre været et rigtig godt år for Fyr og Flamme. Duoens 2. single, ‘Kamæleon’, som udkom ultimo 2020, blev et stort hit på de danske radiostationer og i marts vandt duoen som bekendt Dansk Melodi Grand Prix.

Et par uger efter strøg Fyr og Flamme direkte ind på 1. pladsen på Top 40 på Danmarks officielle hitliste over de mest streamede og downloadede tracks med ‘Øve os på hinanden’ – en bedrift, som ikke engang Danmarks sidste Eurovision-vinder opnåede. Hun indtog først 1. pladsen efter ‘Only Teardrops’ havde vundet Eurovision.

Om halvanden uge går Fyr og Flamme på scenen for første gang til prøverne i Rotterdam Ahoy. Det gør de som nyslåede prisvindere. Fyr og Flamme vandt nemlig prisen som årets nye navn ved Zulu Awards (som blev optaget torsdag den 29/4).